Vacaturesites

Hieronder vind je een overzicht van landelijke vacaturesites die zich specifiek op het onderwijs richten. De sites hebben een gemiddeld aanbod van twintig functies, dat minimaal twee keer per maand wordt bijgewerkt.
Voor een overzicht van de ontwikkelingen op de onderwijsarbeidsmarkt, klik hier

Docentenbank
De Docentenbank bemiddelt docenten, onderwijsondersteunend personeel en schoolleiders voor banen in het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs en het hoger beroepsonderwijs in heel Nederland. Via de website kunt u op vacatures reageren. Ingeschreven kandidaten worden per e-mail van nieuwe vacatures op de hoogte gesteld.

FairFlex, arbeidsbemiddeling voor leraren
FairFlex is opgezet voor de arbeidsbemiddeling  in het onderwijs. FairFlex bemiddelt groepsleerkrachten, docenten, adjunctdirecteuren, directeuren en onderwijs ondersteunend personeel voor scholen in het Basisonderwijs, Speciaal (basis)onderwijs, Voortgezet onderwijs en Beroepsonderwijs.

Flexibility
Flexibility Onderwijs is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor het onderwijs en bemiddeld voor diverse scholen verspreid door Nederland. Zowel voor functies in als buiten de klas.

First Degree
First Degree bemiddelt tussen docenten en HBO-instellingen. First Degree richt zich zowel op ervaren docenten als zij-instromers.

GoudGrijs
GoudGrijs is actief als arbeidsbemiddelaar binnen de onderwijssector voor de doelgroep 55+ in en rondom de provincies Noord-Brabant, Utrecht en Zuid Holland.

www.keylearning.nl
Key Learning houdt zich bezig met de kwaliteitsverbetering van het onderwijs door het werven en selecteren van zij-instromers, mensen van buiten het onderwijs, om hen op te leiden en te begeleiden via het traject 'Key Learning on the Job', zodat zij kunnen worden geplaatst binnen het onderwijs. Daarnaast (her)plaatst Key Learning bevoegde docenten en schoolt Key Learning hen bij, indien nodig. Key Learnings richt zich hierbij met name op de tekortvakken in het vo en het mbo.

Maandag®
Maandag® bemiddelt docenten, onderwijsondersteunend personeel en interim-managers binnen het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger beroepsonderwijs door heel Nederland.

Meesterbaan
Via Meesterbaan kunnen docenten reageren op vacatures die scholen hebben geplaatst. Dit betreft basisonderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs, MBO, HBO en huiswerkinstituten.

MeesterMatch
MeesterMatch is een werving- en selectiebureau voor het onderwijs in Nederland en bemiddelt bevoegde docenten voor banen in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, het MBO en het  HBO.
NIVVO (Nederlands instituut voor vervanging in het onderwijs)
NIVVO bemiddelt ervaren en lesbevoegde docenten in het Voortgezet Onderwijs, MBO, HBO en WO.  Zowel voor tijdelijke als vaste vervangingen.

Onderwijsvacaturebank
Deze website bevat vacatures in het primair onderwijs, voor onderwijzend personeel, onderwijsondersteunend personeel en management/directiepersoneel. Als werkzoekende heb je bovendien de mogelijkheid om je cv achter te laten.

OSG Personeel-Onderwijs
OSG Personeel werft en selecteert onderwijspersoneel, hoger kader, management en bestuur voor instellingen in alle onderwijssectoren. Ze richten zich specifiek op het bevorderen van de zij-instroom.

Personeelsbank
De Personeelsbank werft, selecteert en detacheert docenten, trainers, praktijkopleiders en ander onderwijskundig en opleidingskundig personeel vooral in het beroepsonderwijs en de volwasseneneducatie.

Schoolmanagersbank
Schoolmanagersbank is het bureau voor werving en selectie van management-, directie- en bestuursfuncties in het onderwijs. Van Primair Onderwijs tot en met HBO.

Schoolvacature.nl
Schoolvacature.nl is specifiek ontwikkeld voor de onderwijsarbeidsmarkt (primair- en voortgezet onderwijs) en heeft tot doel vraag (vacatures) en aanbod (sollicitanten) bij elkaar te brengen.

SECA
SECA is gespecialiseerd in het begeleiden van top docenten & trainers richting het voortgezet en beroepsonderwijs.

Studelta Onderwijs
Studeltea Onderwijs is een talentenorganisatie die jonge universitaire studenten (bij)banen aanbiedt binnen het voortgezet onderwijs. Zij vervullen uiteenlopende functies en kunnen zo ondersteuning bieden aan docenten of secties.

Teach-in Group
Teach-In Group helpt scholen aan interim-docenten en -managers. Zowel voor het primair onderwijs, voortgezet onderwijs als de BVE-sector.

TOPmanagementonderwijs.nl
TOPmanagementonderwijs bemiddelt tussen scholen en werkzoekenden in managementfuncties.

Vacatures.nl
Vacatures.nl verzamelt vacatures van bedrijven, overheidsinstellingen en vacaturesites. Met behulp van zoekopties kan gezocht worden naar de juiste vacature.

Vacaturewijzer Basisonderwijs
Op deze website kunnen scholen en werkzoekenden eenvoudig vacatures of open sollicitaties plaatsen voor banen in het primair onderwijs.

Devocare
Devocare is een uitzend- en bemiddelingsbureau dat zich op een breed scala richt: van primair onderwijs tot en met HBO.

VO-banen
De website vobanen.nl biedt een overzicht van de vacatures in het VO. Docenten, studenten en ondersteunend personeel kunnen gericht hun cv achterlaten en gericht worden benaderd.

www.werkeninhetprimaironderwijs.nl is een belangrijk website voor het plaatsen of vinden van een vacature in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of het speciaal onderwijs.

Vacaturesites
Zoeken
Werken in het onderwijs